top of page

Какво е био козметика и защо си заслужава толкова много?


Модерно е. Точно както фаст фууд веригите предизвикваха фурор преди години, всичко, което е био, еко, здравословно, веган, без глутен или без захар е невероятен хит сега. От храната, която трябва да бъде супер естествена и натурална, през дрехите, които трябва да бъдат изработени от органични платове, до козметиката, която трябва да не съдържа никакви химични съставки. Всъщност няма нищо лошо в тази вълна. И всеки нормален човек, търсещ най-доброто за себе си, би избрал един от тези природосъобразни продукти. Но тук идва моментът, в който трябва да можем да отсяваме нещата, които са действително био, от тези, които просто носят това име на етикетите си, но в действителност са далеч от био действителността. И така стигаме до най-важният въпрос:

Какво всъщност е био козметика?

В основата на био козметиката за лице стои взаимодействието на различни растения и натурални продукти от природата, което води до регенериране и обновяване на клетките и изтриване на умората от кожата на лицето. В природата съществуват всички елементи, нужни за хидратация, детоксикация и почистване на кожата. И целта на био козметиката е да извлече най-доброто от тях, да съчетае в един продукт различни съставки, които действат заедно и ободряват и възстановяват кожата. Съвсем логично истинската био козметика, която отговаря на това описание, е изключително благоприятна за кожата на лицето и тялото. Нейният ефект не е просто моментно състояние на по-добър външен вид.

Тя лекува кожата и ден след ден могат да се наблюдават все по-добри резултати. Неравномерната пигментация, която често е резултат от некачествена козметика и грим, изчезва благодарение на естественото влияние на продукти като алое вера, мента и жожоба. Общата умора от лицето и тъмните кръгове под очите, които издават недоспиването, също изчезват благодарение на натуралните масла от кайсия и какао. Био кремовете и серумите успокояват кожата и връщат баланса. Те могат да се справят дори с белезите и бръчките. Подмладяват кожата и забавят процеса на стареене. Но истината е, че всичко това се случва само ако био козметиката за лице е качествена.

Как да я открием?

Добрата био козметика е сертифицирана. Това значи, че на опаковката има знак, който показва, че тя отговаря на стандартите и е наистина био. Реално най-добрата козметика от този тип можете да намерите онлайн, тъй като тя навлиза лека по лека на българския пазар сега и не е широко разпространена в магазините и дрогериите. Също оналйн можете по-лесно да намерите всички видове сертификати, които гарантират високото качество на този тип продукти.

А в действителност?

Ефектът е поразяващ. След само няколко дни, в които си използвал био козметика, чувстваш кожата на лицето си променена, съживена и хидратирана. Тя не е суха, увредена и изтощена. Натуралните продукти, от които се прави този вид козметика, всъщност дават енергия и не предизвикват никакви странични ефекти. Така че, ако искаш да се погрижиш за кожата на лицето си истински, довери се на био козметиката и няма да съжаляваш. Скоро ще се влюбиш в нея и ще се чудиш как така си използвала традиционни продукти толкова дълго.

От моят Сайт - https://naturalcare.bg



Featued Posts 
Recent Posts 
Find Me On
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
bottom of page